Ainesto Ohjeet - PromoStar.fi

Ainesto Ohjeet

Aineisto ohjeet

 
Video

Aineiston voitte toimitta meille painovalmiina tai hyödyntää suunnittelu- ja tuotantopalvelua.

Käytämme Microsoft Windows PC- ympäristöä. Ensisijainen tulostustiedosto on komposiitti PDF joka on tehty Postscript tulostustiedostosta jossa fontit on muunnettu poluiksi ja kuvat on integroitu.

Lähetättävän tulostustiedoston on oltava loppumitoissaan tai oikeassa suhteessa pienempi. Jos olet pienentänyt kuvaa, älä unohta vastavaasti nosta resoluutiota.

Kuvat, värit, fontit

Tulostettavan aineston formaatti voi olla pdf, tiff tai eps periaatteessa myös ai ja cdr. 4-värisarjan taitossa kaikkien elemtenttien värit pitää olla määritettunä prosessiväreinä (SMYK). Värit voidaan tarvittaessa määritellä myös Pantoneväreinä. Fontit pitäisi olla konvertoitu viivatiedostoksi.

Leikkausvarat eli bleedit

Leikkasuvara tarkoitaa sitä, että jos ei haluta valkoisia reunoja painotuotteeseen, niin ajatellun painopinnan värien täyty mennä ei vaan reunan saakka vaan sitä yli. Jos halutaan, että väripinta menee leikkausrajan asti, on aineistossa oltava leikkausvarat max 5 mm.

Roll-up aineiston valmistusohjeet

Tee aineisto kokoon 85 x 205 cm. Jätä aineiston alaosaan 5 cm ylimenoa, kuva, logo- tai tekstielementteja ei tule sijoitaa tälle alueelle. Mahdollinen väripohja saa täyttää koko tilan.

Roll-upin näkyvä osa on jo ko 85, 100 tai 120 cm x korkeus 200 cm. Suositeltava resoluutio on 100-150 dpi ja aineiston tulisi olla PDF muodossa , 1:1 koossa ja CMYK väreissä. Roll- upin optimaallinen kuvatarkkuus (resoluutio 1:10 tai 1:1 koossa) on min 60 dpi.

Aineiston siirto

Tulostettavan aineiston voi toimitta meidän FTP-serverille (pyydä tunnukset) tai lähettää sähköpostitse. Voit myös käyttää Wetransferia, joka on ilmainen nettisivu isojen tiedostojen lähettämiseksi (max 2GB).

Jos esitämämme vaatimukset eivät täyty, Promostar OY ei ole vastuussa mahdolisista virheistä.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 

loading...